Kierty Verbooy


Kierty VerbooyKierty Verbooy (1964)
Binnen Sqore biedt Kierty lessen aan in Tai Chi, meditatie, coaching, massage, ademhaling, krijgskunst, oosterse filosofieën, conflictbeheersing en ontspanning.

Vanuit zijn krijgskunstopleiding bekijkt hij de dingen anders dan anderen. Hij leert/heeft geleerd om bijvoorbeeld geen tegenkracht te bieden maar de bestaande krachten eerder om te buigen naar een positieve richting. Eigenlijk probeert hij de situatie niet op te lossen, maar de mensen de juiste kennis en werktuigen te geven om dat zelf te doen. Kierty’s bedoeling in het geheel is niet te leiden maar te begeleiden en daardoor een duurzame oplossing van een probleem te creëren. Soms hard en soms zacht…

Referenties:
Inline Akademie in Duitsland: hij ontwikkelde verscheidene bewegingsprogramma’s op het gebied van onder andere Tai chi en Yoga en gaf les aan instructeurs.
Universiteit Maastricht, afdeling sport: gaf 9 jaar les in Wu Shu/krijgskunst aan studenten en 4 jaar in Tai Chi voor studenten en medewerkers UM.
Universiteit Maastricht: afdeling HRM dagprogramma Tai Chi en Mindfulness, samen met anderen verzorgd voor de medewerkers van de Universiteit.
Moxba Metrex in Kerkrade: middels een aantal massagedagen de medewerkers en de communicatie ondersteund.
Universiteit Maastricht: als gastdocent lezingen over stress- en burn-out management gegeven.
Aan hogeschool Zuyd: lessen Tai Chi aan de opleiding Fitness gezondheid en Wellness opgezet en verzorgd.
IK magazine: Columns geschreven over oosterse filosofie in kennismanagement magazine.
Stichting Noom: cursus valpreventie 55+ ontwikkeld en gegeven.
Exact software bedrijf: cursus stress reduction ontwikkeld en gegeven in samenwerking met anderen.
Cursussen Tai Chi, chronische pijn, massage en meditatie in eigen beheer ontwikkeld en gegeven.