Drs. Piet C.A. Severijnen


Piet SeverijnenDrs. Piet C.A. Severijnen (1950)
Piet is onderzoeker, adviseur, trainer en coach. Hij heeft vele jaren ervaringen als beleids- en marktonderzoeker en leidinggevende voor gemeentes. Als zelfstandig onderzoeker, trainer en coach ondersteunt hij zowel individuen als organisatie in de publieke en private sector bij hun veranderings- en ontwikkelingsprocessen.

Producten die Piet aan SQORE bijdraagt: het uitvoeren van organisatiediagnosen (wat is de cultuur binnen deze organisatie? Waar liggen er punten voor verbetering?); implementeren van veranderprocessen; teambuilding workshops. Bij zijn werkzaamheden als management- en leiderschap- trainer baseert hij zich op de principes van systeem denken (houdingskenmerken: elke organisatie is uniek, er zijn geen standaardoplossingen, een holistische oplossingsgerichte benadering van een probleem); waarderend leiderschap en interculturele competenties.

Piet studeerde muziek, pedagogie en sociale wetenschappen. Naast zijn (Nederlandse) moedertaal spreekt hij Engels, Duits en Italiaans. Hij beoefent ZEN meditatie, TaiChi en Wushu.

Kern Competenties:
Internationale lokale overheid; Organisatie onderzoek; Management en leiderschap trainingen; Coaching; Organisatie veranderingen; Cultuurverschillen.